Familiereunie 18 juni 2006
Groepsfoto van de "vorige" reünie (14 juni 1978).

Eindelijk is het dan zover: 18 juni 2006, de eerste echte reünie waar iedereen wel eens over heeft gesproken, maar nog nooit heeft meegemaakt. De Reünie zal worden gehouden in boerderij De Bosrand op de Veluwe en begint om 09.00 en het duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Veel zal nog bedacht, georganiseerd en uitgewerkt moeten worden. Natuurlijk wordt er gerekend op een bijdrage van allen. Want, om deze reünie tot een geslaagde dag te maken, zijn leuke suggesties en directe hulp bij de organisatie erg belangrijk. Dus ben je gespecialiseerd in taarten, borrelhapjes, de drankvoorziening of een kindermaaltje, of wil je een leuke route lopen, eerder kamperen of noem maar op, stuur dan een e-mail naar de initiatiefnemers Suzanne of Jeannette

De familieleden kennen meestal alleen de naaste familie, maar zeer waarschijnlijk hebben de familieleden elkaar heel lang geleden of zelfs nog nooit gezien. Kijk maar alvast wie je wel en nog niet kentop het foto-overzicht van alle deelnemers.
Er zullen dus vast veel onbekende gezichten worden gezien en vergeleken of er enige gelijkenis te ontdekken valt, maar er is geen "standaard-BAART". Het oudste aanwezige familielid is .... jaar en zal nog veel over de familie weten te vertellen.

Aan een muur zal op een zo groot mogelijk formaat de stamboom van de familie Baart en Boddeus te vinden zijn, en er zullen ook oude foto's en films op een Televisie worden afgespeeld. Het zal vast veel oude herinneringen en vragen oproepen.
Onder het genot van soep en een broodje worden verhalen en memoires uit het grijze verleden weer besproken.

Natuurlijk zullen er ook van de huidige generatie individuele en groepsfoto's voor de plakboeken, website en "later" worden gemaakt.

Hopelijk wordt het heel gezellig met fantastisch weer, zullen wij terug kunnen kijken op een zeer geslaagde eerste reünie en komen er veel spontane reacties!

en ..... wellicht voor herhaling vatbaar!!!